Dziś mamy 27 lipca 2024, sobota, imieniny obchodzą:
22 maja 2024

IV Silver Cup Strzałkowo. Sprawdzian z medalami

fot. KS IPPON - Karate

fot. KS IPPON - Karate

Kolejny weekend i kolejny sprawdzian dla naszych zawodników. 18.05.2024r. w #Strzałkowie rywalizowało prawie 500 zawodników z 36 klubów.

Nasze wyniki:

I. miejsce - Wiktor Siegert U16 -63kg

II. miejsce - Sebastian Czyż U16 +70kg

II. miejsce - Natan Oleszko U16 -70kg

III. miejsce - Wincent Wysokiński U10 +35kg

III. miejsce - Adam Inszczak U10 +35kg

III. miejsce - Jakub Weleziński U16 -70kg

III. miejsce - Jakub Weleziński U14 +55kg

V. miejsce Albert Nowakowski U12 +45kg

VII. miejsce Maksym Kulczyk U16 -57kg

W zawodach wzięli udział również: Fabian Ojdowski (U12 -40kg), Mateusz Machnik (U12 -35kg), Klaudia Kulczyk (U12 -45kg, U14 -42kg), Marcjanna Machnik (U14 +52kg).

Gratulujemy wszystkim dobrych walk!

Zapraszamy za tydzień do Koronowa na II Ogólnopolski Turniej Karate WKF IPPON CUP na następną sobotę pełną sportowych emocji!

Materiał: KS IPPON - Karate

Oceń artykuł: 16 11

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (0) Zgłoś naruszenie zasad

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!


0

Okruchy i ciekawostki historii. Opowieści Staropolskiej Wisły

Od Heweliusza do nicponiów z carskich# magazynów.

(czytaj więcej)
0

Domowa pizza. Jak dobrać składniki, by nie zepsuć klasycznego przepisu?

Chrupiący spód, soczyste warzywa, aromatyczne zioła i gorący,# rozpływający się żółty ser – pizza to danie, którym można delektować się na całym świecie. Prosta receptura zdobyła serca przedstawicieli różnych kultur, które tworzą własne kombinacje oparte na lokalnych składnikach. Nic dziwnego, klasyczna pizza to wręcz uzależniająca mieszanka sycących węglowodanów, wzmacniających smak tłuszczy, dodającego energii białka oraz pobudzających mikroelementów, pochodzących ze świeżych warzyw i ziół. Jak zatem odpowiednio dobrać składniki, by nie zepsuć klasycznego przepisu, a jednocześnie zaskoczyć swoich gości zupełnie nowym smakiem? Podpowiadamy!

(czytaj więcej)
0

Ponad 5,5 mln transakcji bonami. ZUS dokonał podsumowania programu

Rodzice i opiekunowie mieli dużo czasu na wykorzystanie #bonu turystycznego. Program wystartował 1 sierpnia 2020 r. i obowiązywał do 31 marca 2023 r. W tym czasie zrealizowano ponad 5,5 mln transakcji bonami na łączną kwotę blisko 3,2 mld zł. Suma płatności zrealizowanych przez mieszkańców województwa kujawsko-pomorskiego przekroczyła 160,6 mln zł.

(czytaj więcej)