Dziś mamy 17 kwietnia 2024, środa, imieniny obchodzą:
14 października 2021

Patryk Gettka zwycięzcą konkursu fotograficznego. Gratulacje!

fot. Starostwo Powiatowe w Bydgoszczy

fot. Starostwo Powiatowe w Bydgoszczy

5 października br. w siedzibie Starostwa Powiatowego w Bydgoszczy odbyło się #wręczenie nagrody dla „Zdjęcia miesiąca Sierpnia 2021 Powiatu Bydgoskiego”. Organizatorem Konkursu był Wydział Promocji Kultury i Sportu. Autorem zwycięskiego zdjęcia został Pan Patryk Gettka.
Komisja Konkursowa uznała, że zdjęcie przedstawiające widok Sanktuarium w Byszewie z lotu ptaka zasługuje na wyróżnienie. Nagrodę wręczył Dyrektor Wydziału Promocji Kultury i Sportu Andrzej Kubiak.
 
- Dziękuję wszystkim uczestnikom za nadesłane zdjęcia! Zachęcamy miłośników fotografii do pochwalenia się efektami swojej pasji. Uwiecznijcie urokliwy krajobraz, niezwykłą przyrodę, piękne zabytki lub po prostu niepowtarzalny klimat i nastrój Naszego Powiatu! – dodał Dyrektor Wydziału Promocji Kultury i Sportu Andrzej Kubiak.
 
Materiał: Starostwo Powiatowe w Bydgoszczy

fot. Patryk Gettka - fot. Patryk Gettka - "Widok Sanktuarium w Byszewie z lotu ptaka"

Oceń artykuł: 8 9

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (0) Zgłoś naruszenie zasad

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!


0

Okruchy i ciekawostki historii. Opowieści Staropolskiej Wisły

Od Heweliusza do nicponiów z carskich# magazynów.

(czytaj więcej)
0

Domowa pizza. Jak dobrać składniki, by nie zepsuć klasycznego przepisu?

Chrupiący spód, soczyste warzywa, aromatyczne zioła i gorący,# rozpływający się żółty ser – pizza to danie, którym można delektować się na całym świecie. Prosta receptura zdobyła serca przedstawicieli różnych kultur, które tworzą własne kombinacje oparte na lokalnych składnikach. Nic dziwnego, klasyczna pizza to wręcz uzależniająca mieszanka sycących węglowodanów, wzmacniających smak tłuszczy, dodającego energii białka oraz pobudzających mikroelementów, pochodzących ze świeżych warzyw i ziół. Jak zatem odpowiednio dobrać składniki, by nie zepsuć klasycznego przepisu, a jednocześnie zaskoczyć swoich gości zupełnie nowym smakiem? Podpowiadamy!

(czytaj więcej)
0

Ponad 5,5 mln transakcji bonami. ZUS dokonał podsumowania programu

Rodzice i opiekunowie mieli dużo czasu na wykorzystanie #bonu turystycznego. Program wystartował 1 sierpnia 2020 r. i obowiązywał do 31 marca 2023 r. W tym czasie zrealizowano ponad 5,5 mln transakcji bonami na łączną kwotę blisko 3,2 mld zł. Suma płatności zrealizowanych przez mieszkańców województwa kujawsko-pomorskiego przekroczyła 160,6 mln zł.

(czytaj więcej)
0

Słodkości na tłusty czwartek. Przygotuj puszyste faworki

Tłusty Czwartek to w Polsce, jak wiadomo, #święto pod znakiem pączka. Inne ciastka i słodkości schodzą zwykle na dalszy plan, my chcemy jednak przypomnieć, że słodkości, które możemy serwować w tym wyjątkowo pysznym dniu jest znacznie więcej. Dajemy trzy propozycje.

(czytaj więcej)